Відкритий пиріг з овочами і беконом приготувати дуже легко, а виглядає він дуже апетитно, а на смак - просто неймовірно! Записуйте рецепт гарного і смачного відкритого пирога з овочами і беконом.

 Коли хочеться приготувати щось незвичайне, замішуйте тісто для пирога з начинкою. Рецепт тіста для відкритого пирога дуже простий, а з начинкою ви можете погратися - вибрати овочі за вашим бажанням, або ті, що опинилися в холодильнику, а замість бекону використовувати ковбасу, окіст, відварене м'ясо, рибу - та що завгодно, можна взагалі лише на овочах і зупинитися. Експериментуйте!

 
Для приготування тіста вам знадобиться:
 
Сир - 150 г
Яйце - 1 шт.
Молоко - 6 ст. ложок
Рослинна олія - ??2 ст. ложки
Борошно - 350 г
Розпушувач - 3 ч. ложки
Сіль, мускатний горіх - щіпка
 
Для начинки:
 
Яйця - 5 шт
Цибуля - 1 шт
Болгарський перець - 1 шт
Помідори - 2 шт
Бекон і салямі - по 100 г
Відварені суцвіття брокколі - 100 г
Сметана - 200 г
Кукурудза та горошок консервовані - по 1\2 склянки
Зелена цибуля, кріп, петрушка - по пучку
Оливки - для прикраси
Сіль і перець за смаком

Приготування
 
1. Замісити тісто: сир добре перетерти з яйцем, молоком, рослинним маслом, сіллю. Борошно змішати з розпушувачем і мускатним горіхом і додати до сиру, замісити однорідне тісто, накрити і прибрати на 30 хвилин.
 
2. Тісто викласти в форму для запікання з високими бортиками, зробити з тіста високі краї.
 
3. Приготувати начинку: цибулю обсмажити до прозорості, бекон і овочі нарізати невеликими шматочками, брокколі розібрати на невеликі суцвіття, зелену цибулю і зелень нарізати, додати консервовані горошок і кукурудзу, посолити, поперчити і викласти начинку на підготовлену форму з тіста.
 
4. Яйця збити і перемішати зі сметаною, посолити, вилити заправку на начинку, зверху викласти оливки. Запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі близько 180 ° С 45-60 хвилин до рум'янцю.
 
Готовий пиріг посипати зеленню і подавати до столу.