Вибух із потерпілими у Рівному. На ринку Дикого в одному з кіосків, де торгували шаурмою та хотдогами, пролунав вибух. У результаті постраждала працівниця. Чи знайдуться винні і що їм загрожує - дивіться у сюжеті.

Цей чоловік пояснює поліцейським, які прибули на місце події, де був газовий балон на момент вибуху. Та от на камеру із журналістами спілкуватися не хоче, просить не показувати обличчя, а на запитання, що сталося каже - не знає.

Та хоч чоловік заперечує, у поліції кажуть - вибухнув таки газовий балон.

В результаті, постраждало троє людей: 51-річний начальник охорони ринку, продавець та 26-річна жінка, яка прийшла за покупками.

Пані Зоя працює в кіоску по сусідству і була очевидицею вибуху.

Каже, не на жарт перелякалася, що вогонь перекинеться і на її кіоск.

Ми намагалися взяти коментар у дирекції ринку, але там відмовилися говорити на камеру. Мовляв, поки що рано щось говорити, бо йде слідство. Також не на камеру повідомляють, - проведуть власне розслідування і вживатимуть заходів, а от яких саме - сказати не готові. У поліції ж повідомляють, подію внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Крім того, ініціюватимуть комплексну перевірку на ринку Дикого. Бо питання тут не лише до безпеки праці.

Тим часом питаємо у пані Зої, як вона оцінює безпеку в своєму кіоску.