фото ілюстративне
Обіцяний страйк через невиплачену зарплату футболісти погодились перенести на тиждень. Тож чекають грошей.

Як повідомляє інформаційна служба НК "Верес", незадовільний результат на старті весняної частини чемпіонату та брак фінансування стали головними причинами кризи у команді Народного клубу "Верес".

Це призвело до оголошення про намір відставки головного тренера Олега Шандрука та загрози невиходу команди на матч проти житомирського "Полісся". Щоб знайти вихід з ситуації 3 травня було проведено зустріч адміністрації клубу, з уболівальниками, керівництвом команди, футболістами на членами Народного клубу "Верес".

Кожна зі сторін висловила свою точку зору на проблему та варіанти розв’язання кризи. В результаті довгої дискусії було досягнуто компромісу. 

"В житті будь-якого клубу трапляються кризові моменти. Приємно, що коли такий кризовий момент стався в житті Народного Клубу "Верес" - вболівальників запросили долучитися до його обговорення і вирішення. На зустрічі з командою та керівництвом клубу було досягнуто певної домовленості щодо шляхів виходу з цієї кризової ситуації", – розказав член клубу та вболівальник НК "Верес" Олександр Безощук. 

Окрім того додав, що деталі розмови всі сторони вирішили залишити "за дверима"

Після зустрічі між уболівальниками та адміністрацією клубу перемовини продовжились в розташуванні футбольної команди "Верес". На базі, де проживають футболісти.

До теми: Футболісти рівненського "Вереса" погрожують страйком 

В результаті перемовин було вирішено, що Олег Шандрук відкликає свою заяву про відставку. І, як розповів капітан команди Борис Орловський, команда вийде на матч проти ФК "Полісся".

"На прохання вболівальників команда погодилася вийти на гру з "Поліссям" під керівництвом нашого тренерського штабу. В свою чергу президент клубу запевнив нас, що 9-10 травня розпочнеться процес погашення заборгованостей. Якщо цей процес не розпочнеться – то на наступну гру команда не вийде. Зараз ми готуємося до протистояння з "Поліссям" у звичайному робочому режимі.", - розповів капітан команди Борис Орловський

В свою чергу, президент Народного клубу "Верес" Олексій Хахльов зазначив, що клуб та проблеми клубу – це спільна справа і разом потрібно шукати вихід с ситуації. Проблеми є! І пошук шляхів їх вирішення, не простий процес: 

"Функціонування будь-якого футбольного клубу пов’язане з потребою у значних грошових коштах. Ідея Народного клубу - це створення диверсифікованої, тобто з різних джерел, системи стабільного фінансово-матеріального забезпечення. Ми послідовно рухаємося в цьому напрямку. Невдовзі презентуємо стратегічний план для всіх членів нашого НК "Верес" (Рівне ). Щодо нинішньої кризової ситуації, то вона має місце і пов’язана з певною затримкою виплати заробітної плати. Однак через відвертий діалог та відповідальність всіх сторін (вболівальники, менеджмент, гравці та тренерський штаб) вдалося досягти взаєморозуміння і стабілізувати ситуацію. Будь-яка криза дає два варіанти вирішення. Або зникнення клубу, або нові можливості в розвитку. Дякуючи тому, що нам однаково небайдужа доля НК "Верес" (Рівне ), ми обрали шлях спільної відповідальності за успіх. "Разом - ми сила" є не просто красивим лозунгом на словах, а має конкретне підтвердження в правильних діях!"

До теми: Рівне нський "Верес" може залишитись без тренера? (ВІДЕО) 

Нагадаємо, календарний матч проти житомирського "Полісся" рівненський "Верес" зіграє завтра, 5-го травня. Гра відбудеться на стадіоні "Авангард" у Новограді-Волинському. Початок – о 17:00.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber