Ніжна, щира, добра. Вона мама. Мама, яка несе любов та плекає у своїх дітках тільки найкраще. Сім’я Скаржинців - унікальна сім’я з унікальною історією.

За чотири роки подружнього життя у них народилося 6 діток. З них дві пари близнюків хлопців-богатирів та дві принцеси. Про материнство та як це бути мамою - у нашій історії.

“Я мама шести діток, з них двоє пар близнюків. Це подвійне щастя. Для мене дітки це, в першу чергу, велике щастя. І ніщо інше не порівняється з материнством”

Валентина народилася у багатодітній сім'ї.

“Нас батьки завжди вчили бути дружніми і допомагати один одному. І так як ми дружимо зі своїми сестрами і братами - кращого немає.”

“Це найкраща місія на землі - бути мамою.”

"Мама - це ніжність. Ти маєш вкладати діткам любов, ніжність і все найкраще. Головне у материнстві не бути егоїстичним, а любити діток і вкладати у них всю свою душу. Коли ти маєш діток, ти не думаєш про себе. Ти думаєш тільки про них."

Читайте також: відомі рівняни розповіли про своїх мам

Валентина розповідає, що будучи мамою ти вчишся кожен день. Чомусь новому, а у чомусь вдосконалюєшся. Постійно.. Це вже ти живеш не для себе, а для когось.

“Моя місія, в першу чергу, вкласти їм любов і людяність у серце. Щоб вони були дружніми та хорошими людьми.”

“Мені не складно з шістьма дітками. Це ж моє, рідне... Просто не потрібно допускати до себе думок, що вони якийсь тягар, навпаки, це щастя! Важче, ніж одненьке, звичайно, але чоловік та сестри дуже допомагають. Їхня підтримка для мене найдорожча ”

“Моя перша донечка - Маргаритка. Це помічниця, це ніжність. Це моя найкраща маленька подруга.Маргаритка називає мене “мамулічка”, і хлопці старші кажуть “ти - найкраща мама”!”

“Нас мама завжди вчила бути культурними, вихованими, людяними. І я стараюся передавати це своїм діткам.”

Якщо мама любляча - вона може все. Материнство закладено Богом від самого початку світу. В тому, мабуть, і полягає наша сила. Сила мами.

Валентина бажає майбутнім мамам, ніколи не боятися ставати мамою. Адже це найкраще, що може бути у жінки в житті.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber