1 січня 2019 року в Україні відмінили мораторій на перевірку бізнесу. Тепер підприємцям варто очікувати на ревізії та інспекції. Сьогодні за круглим столом зібралися представники всіх контролюючих органів та бізнесмени. Перші пояснили, яким чином будуть відбуватися перевірки та чому їх не потрібно боятися. Більше - далі у сюжеті.

Сьогодні у Рівному круглий стіл об'єднав представників контролюючих органів та бізнесу. Головне питання порядку денного, що очікувати підприємцям у 2019 році, адже мораторій на перевірки бізнесу закінчився 1 січня.

Представники різних контролюючих органів доступно розповіли суб'єктам господарювання про нововведення. Яким чином проводиться перевірка, які документи потрібно обов'язково мати, визначити, що огляд проводять представники уповноваженого органу, а не шахраї, та за яких умов підприємець має право не пустити інспекторів на перевірку.

Перевірок боятися не потрібно, адже вони тільки стимулюють до покращення роботи бізнесу, а також можуть дати позитивний результат як для суб'єкта господарювання такі для держави, - переконаний голова Ради "Асоціації платників податків України" у Рівне нській області Маріян Года.

До теми: 

В Україні закінчився мораторій на проведення перевірки бізнесу