Багатодітна сім'я - це відповідальність, а коли в родині одні хлопці то відповідальність зростає в рази. Мамина опора та батькова підтримка. У сім'ї Філімончуків четверо діток. У кожного своє вподобання, яке вони поєднують у сімейне дозвілля.

Шістнадцять років у шлюбі - четверо діток. У сім'ї Філімончуків одні хлопчики. Та це й не дивно, каже батько Олександр. Адже, що у нього, що у дружини - по семеро дітей в родині.

В нас з дружиною навпаки. В мене в родині п'ять дівчат два хлопця. у вікторії навпаки. І взагалі по роду у всіх по сім в нас це число якось так ішло по сім.

Втім виховувати чоловіків дещо важче, аніж дівчат. Відтак батько сімейства, ще змалечку намагається прививати своїм дітям правильне розуміння тих чи інших ситуацій.

Ми стараємось щоб наші дітки змалку знали слово не можна, не треба, щоб вони розуміли, і це не викликало в них паніки, а було їм зрозуміло і не було несподіванкою. Стараємось, щоб їм було комфортно, забезпечуємо, і стараємось щоб почувалися добре.

Старші хлопці Максим та Марк вже опановують гру на музичних інструментах. Хлопцям це цікаво, а для люблячої мами справжнє задоволення.

Дуже було важко спочатку, батьки заставляли, на уроки не хотів ходити навіть. Зараз приємно, і на зібрані деколи граю хору.

Хлопці стараються допомагати мамі у всьому по дому, адже вона в них одна жінка.

По дому я люблю займатися рослинами, виростив авокадо, та пару мандарин.

І звичайно цікаве дозвілля разом - одне із запорук міцної родини.

Сім'я це щастя, я щаслива мама, щаслива дружина.

Додає, діти для жінки щастя, чи то хлопчики чи то дівчатка. А хлопці в свою чергу жартують: "Мамо в тебе чотири синочка, потрібно лапочку-дочку" 

Дивіться також: двоє народжені тілом, а 17 серцем:рівнянин розповів, як бути батьком 19 дітей

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber