Рівняни вперше після повернення до Другої ліги забили у ворота суперників три м'ячі.

Гра завершилася із рхунком 1:3.

У нинішньому сезоні команди дотепер зустрічалися вже двічі. У грі першого кола "Верес" увесь другий тайм граючи у чисельній меншості, втримав нульову нічию. Згодом у Млинові вінничани обіграли рівнян завдяки єдиному голу Михайла Шестакова. Нині нападник виступає саме за "Верес". Але звітний матч пропускав через перебір карток.

"Нива" на поєдинок з "Вересом" виходила надмотивованою. Адже в разі перемоги вінничани мали шанс продовжити гонку за путівкою до Першої ліги за підсумком сезону. "Верес" же втратив навіть математичні шанси поборотися за медалі Другої ліги після домашньої поразки від "Поділля".

Не дивно, що саме футболісти "Ниви" активніше розпочали матч. Вінничани довго контролювали м'яч і під тиском власних трибун намагалися створювати гольові моменти. В одному з епізодів Коровіком з метра не зумів замкнути простріл партнера справа. В іншому голкіпер гостей Максим Бабійчук потягнув постріл когось із вінничан метрів з тридцяти.

Дивіться також: рівненський Верес втратив шанси на першу лігу (ВІДЕО)

Ближче до перерви "Верес" освоївся на полі Центрального міського стадіону у Вінниці і вже рівняни розпочали диктувати суперникам свої умови гри. Гольові моменти почали виникати біля воріт вже Романа Льопки. Завершилося це точним ударом Олега Маїка. Оборона "Ниви" проспала елементарну поперечну передачу з лівого флангу атаки і нападник рівнян безперешкодно розстріляв воротаря - 0:1.

Одразу після перерви всі надії господарів відігратися звів нанівець Дмитро Ховбоша - 0:2. І це перший гол захисника за "Верес". Шанс господярям на порятунок подарував Тимофій Брижчук. Але за сім хвилин до фінального свистка Антон Євдокимов поставив крапку у матчі, завершився контратаку рівнян - 1:3.

Вперше в сезоні "Верес" забиває три м'ячі в одному матчі. Ця перемога практично не вплинула на турнірне становище "червоно-чорних" у Групі "А" Другої ліги. Втім, впевнена гра команди подарувала певну сатисфакцію вболівальникам команди, які своєю відданістю заслужили на позитивні емоції. Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне )

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber