21 квітня, на Майдані Незалежності в Києві чоловік викрав поліцейський автомобіль і збив на ньому співробітницю поліції. За це йому загрожує довічне ув'язнення.

Вчора о 23.50 на перехресті вулиць Хрещатик та Михайлівська екіпаж патрульної поліції відпрацьовував виклик "хуліганство" – буянить нетвереза компанія. Прибувши на виклик, патрульні почали розбиратися в ситуації та встановлювати подробиці події.

У цей час до службового автомобіля Toyota Prius раптово підбіг невідомий чоловік і сів за кермо службового авто. Далі, різко натиснувши на педаль газу, чоловік почав рух, при цьому збив патрульну поліцейську, яка намагалася його зупинити, і викрав службове авто.  

Патрульну шпиталізовано з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. Її стан оцінюється як задовільний.

Читайте також: На Здолбунівщині молодик напав на патрульного (ФОТО) 

Зловмисником виявився 21-річний уродженець Рівне нської області, а саме з Сарненщини. Цю інформцію підтвердили і в ГУНП Рівне нської області. 

Враховуючи, що він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, спочатку нічого не пояснював, а тепер відмовляється надавити будь-які пояснення, посилаючись на ст. 63 Конституції України. 

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. За погодженням із процесуальним керівником слідчий звернеться до суду для обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція цих статей передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber