Водія на вулиці Степана Бандери правоохоронці зупинили вчора, 10 лютого.

 Вчора, близько 17 години, патрулюючи на вулиці Степана Бандери патрульні помітили транспортний засіб "SAAB", водій якого порушив правила дорожнього руху, тож інспектори його зупинили.

Чоловік вибіг з автомобіля та почав втікати, перескакуючи через бетонні плити. Правопорушника затримали, застосувавши до нього фізичну силу, а саме загин рук за спину та спецзасіб кайданки.

Під час спілкування з патрульними 32-річний житель Рівне нщини помітно нервував.


При поверхневій перевірці в сумці, що знаходилась на лівому плечі поліцейські виявили три патрони калібру 5,6 мм, зовні схожі на бойові. Також, у порушника патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння водій відмовився у присутності двох свідків у встановленому законом порядку.

Під час перевірки реєстраційного документа на транспортний засіб та звірки даних транспорту інспектори помітили явні ознаки підробки ідентифікаційного номера автомобіля.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На порушника склали протокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, по відмові.

Розпочате досудове розслідування за знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу.  У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події, а також проводитимуть відповідні експертизи, зокрема й вилучених патронів.


Слідчі підготували клопотання до суду про накладення арешту на вилучений автомобіль.

Читайте ще: 

У Рівному затримали чоловіка за розбій та погрозу насильством правоохоронцям

Рівнянина за побиття патрульного взяли під домашній арешт