Фото ілюстративне
Військовослужбовці Національної гвардії України спільно з патрульною поліцією вилучили боєприпаси у 22-річного рівнянина.

Патрульним та нацгвардійцям, які спільно несли чергування з охорони громадського порядку, надійшов виклик від дільничного. Він повідомив про сімейний дебош у квартирі на вулиці Малорівненська в районі Басового Кута, де разом з матір’ю проживає рівнянин Олег Г., 1996 року народження.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили, що син в стані алкогольного сп’яніння, погрожуючи матері ножем, плював на підлогу та змушував її злизувати. Побачивши правоохоронців, молодий чоловік кинувся на них з ножем. Його знешкодили.

Під час затримання, увагу одного з правоохоронців привернув портфель чорно-білого кольору з візерунком, який лежав на підлозі. Відкривши його, виявили боєприпаси – 20 патронів до автомата калібру 7,62. Ніяких інших підозрілих слідів чи предметів у квартирі виявлено не було.

За даним фактом правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження «Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, бойовими припасами і вибуховими речовинами».

Дивіться ще: 

Що загрожує гощанину, який пробігся по патрульній машині? (ВІДЕО)