За допомогою до поліції звернулася 79-річна жителька Сарн, що вчора, шостого червня, невідома жінка викрала у неї 10 тисяч гривень заощаджень.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що пенсіонерка поверталася із церкви, як по дорозі її перестріла незнайомка і співчутливо ошелешила жінку, що її життя у небезпеці та на неї наведено «порчу». Втім, зловмисниця запевнила, що може допомогти і пішла разом із сарненчанкою додому, куди слідом навідалася іще одна спільниця.

Читайте ще: у Рівному пограбували водія маршрутки

Першим постало питання про наявність коштів, із якими необхідно провести ритуал. Господиня дістала 10 тисяч гривень, які невідома поклала в пакет та імітуючи «обряд», підмінила кошти на сувенірні. Потім «рятівниця» сказала покласти їх під подушку і через дев’ять днів дістати. Із запевненнями, що у жінки все тепер буде гаразд, обоє покинули будинок. Однак пенсіонерка вирішила їх перекласти та зрозуміла, що її обікрали.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські Сарненського відділу проводять першочергові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber