За недогляд за дитиною і зловживання алкоголем рівнянку можуть позбавити материнських прав.

До служби у справах дітей звернулися працівники рівненської школи, в якій навчається шестирічна дівчинка. Занепокоєні освітяни повідомили, що мама до пізньої години не забирала дочку зі навчального закладу, а коли все ж прийшла – була у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Наступного дня, п’ятого лютого, 49-річну жінку викликали в службу у справах дітей, однак вона не з’явилася. Соціальні працівники прибули до неї додому. Двері у квартиру були відчиненими, а нетвереза жінка спала. Спроби розбудити її та дізнатися, де перебуває дитина, виявилися марними, а тому на місце викликали поліцейських.

Дівчинка перебувала у школі. Вона навідріз відмовлялася повертатися додому і її помістили до дитячого реабілітаційного центру в селі Олександрія.

Після оформлення матеріалів правоохоронці навідалися до дівчинки, аби розпитати, як минув перший день у реабілітаційному центрі. Першокласниця дуже зраділа візиту поліцейських і сказала, що їй дуже подобається в «дитячому таборі». Однак, поки вона ображена на матір і не хоче повертатися до неї.

Відносно 49-річної матері працівники поліції склали адміністративні матеріали, які скеровуватимуться на розгляд суду. Також вирішується питання щодо позбавлення її материнських прав.

Читайте ще: 

У Рівному чоловіка затримали за побиття патрульного (ФОТО)
Троє молодиків у Рівному постануть перед законом за порушення