Вчора вночі, 13 лютого, патрульним надійшло звернення від громадянина, який потребує допомоги до одного з харчових закладів на вулиці Поштовій.

Патрульні прибули на вказане місце і виявили чоловіка, який залишив ключі в автомобілі ВАЗ й замкнув його зовні. Інспектори надали йому допомогу і попередили, що в стані, якому перебуває заявник, сідати за кермо категорично заборонено. Всю нічну зміну патрульні наглядали за автівкою, яка перебувала в орієнтуванні й час від часу поліцейські перевіряли чи немає даного авто на вулицях міста.

На ранок з лінії 102 надійшов виклик про те, що в автомобілі з увімкненим двигуном перебуває чоловік, який спить або можливо йому стало погано. Заявник просив перевірити чи все гаразд і вказав на той самий транспортний засіб. Коли інспектори прибули, автомобіль вже рухався вулицею Соборною.

Освідування на місці показало 4,15 проміле алкоголю в крові 28-річного водія. Від освідування в медзакладі він відмовився. Окрім протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП по відмові за керування в стані сп'яніння, патрульні склали на водія також адмінматеріал за ч. 2 ст. 122 КУпАП за те, що рухався з вимкненими фарами в темну пору доби.

Усього за добу патрульні склали шість протоколів за керування у стані сп’яніння. П’ять з них на території обласного центру, один - за містом. Двоє водіїв протокол за керування напідпитку упродовж року отримали не вперше.

Читайте ще: 

У Рівному на Курчатова сталася ДТП (ФОТОФАКТ)
Жінка, яка потрапила в ДТП неподалік ринку, в тяжкому стані (ФОТО)