Близько третьої години ночі вчора, сьомого лютого, 38-річний рівнянин, відкрито заволодівши пляшкою алкоголю, спочатку погрожував ножем адміністратору розважального закладу на вулиці Корольова, а потім — екіпажу патрульної поліції.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час затримання чоловіка за вчинене кримінальне правопорушення він дістав ніж і почав погрожувати фізичною розправою, якщо до нього наблизиться хтось із патрульних поліцейських.

Рівнянин на контакт із правоохоронцями не йшов. На попередження про застосування заходів примусу теж не реагував, у результаті чого до порушника поліцейські застосували сльозогінний газ і гумову палицю, якою вибили з його рук ніж, нейтралізувавши подальші небезпечні дії.

Причетного до вчинених кримінальних правопорушень чоловіка доставили до Рівне нського відділу поліції. За фактами розбою і погрози насильством працівникам правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням службових обов’язків, розпочаті досудові розслідування. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Відповідно до санкцій інкримінованих статей 38-річному жителю обласного центру загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте ще: 

Рівнянина за побиття патрульного взяли під домашній арешт

Чоловік, який у Рівному зламав патрульному палець, подав на апеляцію