У Рівному на території школи розкидані використані шприци наркоманів. Один учень пробив собі ногу. Щоправда сталось це кілька років тому. Мама мовчала бо пережила величезний стрес. Нині наважилась розповісти про це бо, мовляв, проблема ніяк не вирішується. Підтримали жінку і інші батьки. Що вдалось з'ясувати журналістам, дивіться далі

Шприци, голки, медичні банки з невідомою рідиною - все це розкидане на розі вулиць Мельника - Коновальця, неподалік стадіону 25-тої школи. Так триває не перший рік. Наталія Гончар виховує трьох синів. Один з них наступив тут на голку і пробив ногу.

Батьки обурені і водночас спантеличені. Кажуть, щодня цією дорогою ходять сотні дітей. Вони бачать дані шприци і ненароком можуть наступити.

Мовляв, викидають ці шприци наркозалежні люди. Вони не соромлячись, колються тут серед білого дня.

Андрій майже щодня гуляє тут з собакою. Каже, територію прибирають, але шприци з'являються знову і знову.

Дивіться ще: у Рівному відкрили центр підтримки інклюзивної освіти (ВІДЕО)

Частково у цій проблемі люди звинувачують аптеку, яка поруч. Мовляв, тут продають препарати з наркотичним вмістом. Це славнозвісна аптека на Мельника, де активісти проводили не один рейд і вимагали її зачинити. Мовляв, заклад і досі працює. Єдине там тепер фільтрують, кому продавати товар.

На закладі висить відповідне оголошення. А саме, що наркотики тут не продають. Працівниця ховається. Але каже, нарковмісними ліками не торгують.

У поліції про проблему знають давно. Кажуть, не можуть покарати аптеку через прогалини у Законі.

Найгірше батькам. Поки проблема не вирішується, думають як вберегти своїх дітей? Рівнянин Андрій разом з сином зняли застережливий ролик про шприци у них на мікрорайоні. Розмістили відео в інтернеті.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber