Провели спортивний захід до 75-ої річниці Гурбенського бою.

21 – 23 червня відбувся Відкритий чемпіонат міста Рівного кікбоксингу WAKO. Участь у ньому взяли близько 200 спортсменів з 5 областей України. Оцінювали змагання професійні судді, в тому числі четверо, з яких судді міжнародної категорії.

В урочистому відкритті змагань взяв участь начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Рівне нської обласної ради Юрій Нілабович.

Всім учасникам змагань він побажав успіху та особистих перемог. До слова, його син Олександр також брав участь у чемпіонаті та виборов «срібну» нагороду.

В свою чергу віце-президент Національної Федерації кікбоксингу WAKO Олег Барков відзначив професійний підхід та вагомий внесок в розвиток кікбоксингу WAKO в місті Рівному голови відокремленого підрозділу МФК «WAKO» та Президента БК «Ліга Чемпіонів» Романа Кроля та вручив йому відзнаку «Кращого судді» 24th Bestfighter World Cup — Кубка світу 2019 з кікбоксингу WAKO, м. Ріміні, Італія, де Роман Кроль представляв Україну в складі суддівського корпусу.

Змагання були проведені до 75-ої річниці Гурбенського бою, який проводила Рівне нська міська федерація кікбоксингу «WAKO».

Читайте ще: міжнародний турнір зі спідвею проведуть у Рівному

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber