У Рівному відомий місцевий винахідник, удосконалюючи тренажер Фролова, відкрив значно зручніший та ефективніший пристрій. За його допомогою можна тренувати легеневі м’язи, зміцнювати серцево-судинну систему та покращувати захисні функції організму. Наші журналісти побачили це диво-устаткування, спробували і готові розповісти про нього вам.

Таким чином людина дихає стиснутим у посудині повітрям, яке іонізується ультрафіолетом. А також є більш розрідженим. За своїми властивостями це повітря має схожі властивості з гірським.

Дивіться також: "Життя в пітьмі". У Рівному подружжя незрячих показали, як попри все - любити життя (ВІДЕО) 

Останні 10 років відомий у Рівному винахідник Віктор Бернацький працював над удосконаленням російського пристрою - "тренажера Фролова". У результаті численних спроб він отримав зовсім інший апарат за виглядом та властивостями. Каже, його винахід значно практичніший. При цьому його вартість становитиме не більше ста гривень. Одна з його учениць, Вікторія Міщук, запропонувала змінювати об’єм посудини за рахунок доливання води, аби апарат став універсальним для будь-якого віку.

Таким чином одинадцятикласниця Вікторія стала співавторкою винаходу і днями рівненські винахідники отримали деклараційний патент, а отже тепер можуть запускати його у масове виробництво.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber