У Рівному стріляли в 17-річного хлопця. Це сталося 3 травня пізно ввечері. Невідомі чоловіки спершу побили неповнолітнього, а тоді застосували вогнепальну зброю. З того часу поліція розслідує цю справу. Чи відомі деталі і коли завершиться слідство - далі у сюжеті.

Це перехрестя вулиць Соломії Крушельницької - Леонтовача у Рівному. Ввечері, 3 травня, тут невідомі чоловіки побили та стріляли у 17-річного хлопця.

"В голову, в спину, в тулуб пістолетом. І як я став підніматись. Вони почали в мене стріляти майже в упір. Скільки я не пам'ятаю але три рази то точно попали. В плече та ноги", - говорить постраждалий 

Перед цим хлопець разом з двома товариша йшли цією вулицею. У них виникла суперечка з чоловіками старшого віку, які були напідпитку.

"Вони старші. Хотіли показати свій статус. І у нас внаслідок цього виникла суперечка, але конфлікт після сутичок і штовханини був вичерпаний", - говорить хлопець

 Та не надовго. Після того, як хлопець повертався, його зустріли ці ж чоловіки та жінка. Ще двоє приїхали.

 "Два чоловіка бігли за хлопцем потерпілим і його повалили на землю, почали бити ногами. А потім застосували вогнепальну зброю. Було декілька пострілів. Я почав кричати, що зараз викличу поліцію і ті чоловіки побігли в даний двір", - говорить очевидець події. 

На місце події приїхали правоохоронці та карета швидкої допомоги. Потерпілого 17-річного хлопця забрали в лікарню.

"Крім пострілів, які влучили в нього були ще побої рукояткою пістолета і був сильний забій потилечної частини голови", - говорить батько потерпілого. 

Батько неповнолітнього написав заяву в поліцію. Останні знайшли гільзу на місці події.

"Вони сказали, що в місті Рівному не так багато зареєстрованих зброї даного калібру травматичної і потім через деякий час прийшов працівник поліції показав фотографію хлопця, які були на опитуванні. Вони підтвердили, що дана особа була в цій компанії", - говорить очевидець. 

З того часу - тихо, каже батько потерпілого.

"На сьогоднішній день справа не розглянута і на мої неодноразові звернення до слідчого і я отримую відповідь, що особи причетні до цього злочину не встановлено, не дивлячись на те, що є свідчення очевидців та знайдена уліка, гільза.", - говорить батько потерпілого 

Натомість у поліції кажуть, досудове розслідування за фактом хуліганства зі застосуванням вогнепальної зброї триває.

Читайте також: Завдяки камерам відеоспостереження знайшли викрадений у Рівному скутер 

"В рамках досудового розслідування проводиться комплекс заходів, які розголошувати ми не можемо на сьогоднішній день. Те, що можемо говорити це те що по даному факту відкрите криміна. Дана зброя, станом на сьогодні не перебуває на обласному балістичному обліку, тобто з неї не здійснювалися постріли чи вона не проходила по якимось правопорушенням чи кримінальним справам" , - говорять правоохоронці. 

Минуло більше місяця відтоді, як у неповнолітнього Валентина стріляли. Все що залишилось від того дня: сліди від куль та нерозкрита справа. Ми будемо слідкувати за тим, коли правоохоронці нарешті поставлять крапку і встановлять винних.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber