Фото ілюстративне
Автопригоди сталися учора, 29 грудня, на вулиці Гагаріна та сьогодні, 30 грудня, на перехресті вулиць Соборна-Сагайдачного обласного центру.

Вчора по обіді, 29 грудня,  29-річний житель села Великий Олексин Рівне нського району, керуючи автомобілем «ЗАЗ 110307», на вулиці Гагаріна допустив зіткнення з автомобілем «Renault Kangoo» під керуванням 50-річного жителя Рівного. Унаслідок ДТП травмувався водій «Renault» та його пасажирка, 47-річна рівнянка. У обох медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої різних частин тіла. Після надання необхідної допомоги потерпілих відпустили.

Сьогодні близько третьої ночі, 30 грдуня, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 19-річний рівнянин, здійснюючи маневр розвороту допустив зіткнення з автомобілем «Ford Fiesta» під керуванням 25-річного жителя обласного центру, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП четверо пасажирів автомобіля «Ford», жителі Рівного віком від 29-ти до 30-ти років доставили до медзакладу. За результатами огляду, лише у двох лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та легкі забої. Після надання меддопомоги усіх відпустили.

Водії обох транспортних засобів відповідно до медичного освідування були тверезі і внаслідок ДТП не постраждали.

За обома фактами ДТП слідчі проводять досудове розслідування. 

Читайте ще: 

Правоохоронці встановлюють особу жінки, яка загинула в ДТП у Костополі

У Рівному в ДТП постраждали пішоходи