Збирали гроші, щоб потім віддати. У Рівному учні всіх шкіл влаштували Благодійний Великодній ярмарок. Продавали власні вироби та випічку, щоб зробити добру справу - зібрати гроші на лікування двом школярам - Єлизаветі Юхимчук та Сільвестру Кривошеї.

Випічка, крашанки, картини та навіть Великодні корзинки. У Рівному на Майдані Незалежності відбувся благодійний ярмарок. Учні всіх шкіл продавали власні вироби.

Сьогодні ми зібралися в центрі Рівного, аби зібрати гроші для діток на благодійність

Виручені кошти спрямують на допомогу двом важкохворим школярам. Учениці ЗОШ №25 Єлизаветі Юхимчук - та учню ЗОШ №15 - Сільвестру Кривошеї. Кожен освітній заклад, намагався приємно здивувати своїм асортиментом.

Кекси, пряники, вироби : вінки, яйця і ось картина, яка була вишита батьками учнів

Та найбільшою популярністю серед покупців користувалися випічка та кошики Великодньої тематики.

"Краще тут купити, аніж десь в іншому місці, тому що я так розумію, ці гроші йдуть на благодійність" СТИК "Корзиночка - 70 гривень, а ось ця аплікація - 30. Разом 100 гривень"

Кекси коштували від 15 до 30 гривень. Маленька Великодня пасочка 25. Однак, деякі рівняни давали на благодійність більше, аніж коштувала їхня покупка.

Насправді випічку діти нарахували менше, але на благодійність не шкода - даємо більше. Скільки ви дали? 100 гривень поки що тут лише 100. Зараз іду ще далі дивитись

Діти старанно готувалися до цього благодійного ярмарку. Допомагали їм у цьому батьки та вчителі.

І початкові класи і старші долучилися до цієї акції, адже нам не байдуже життя дитини

Це вже в п'яте у Рівному відбувається шкільний благодійний ярмарок. Кожного разу кількість охочих долучитися до доброї справи зростає, зазначають організатори дійства.

Світлий четвер, світлі дні до свята Воскресіння Хреста і зрозуміло, що кожна людина, яка себе поважає і кожен християнин розуміє, що треба робити добрі справи, бо хтось постить їжею, а хтось душею, а хтось благодійністю і молиться за здоров'я дітей

Цьогоріч спільними зусиллями вдалося зібрати тисяч гривень. Їх передадуть двом важкохворим школярам на лікування.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber