У 2017 році на сайті Рівненської міської ради зареєстрували електронну петицію щодо облаштування світлофора на перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької. Проект зібрав більше 300 голосів. Його погодили депутати. І вже у 2018 році мали б його реалізувати. Втім, вже кінець року, а облаштованого світлофора досі немає. В чому проблема, дізнавалися наші журналісти.

На перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької один пішохідний перехід. Для деяких рівнян його недостатньо для безпеки пішоходів. Тому на сайті Рівне нської міської ради з'явилася електронна петиція з вимогою облаштувати там світлофор. Прохання набрало 300 голосів ще у 2017 році. Реалізувати його мали у 2018-му. Втім, перехрестя досі без світлофора, бідкається мешканець сусіднього будинку.

Переймається не лише з себе, а й за дітей - розповідає Віктор Семенюк. Адже через відсутність регульованого переходу водії пішоходів пропускати не хочуть.

Такої ж думки й інші пішоходи, проте деякі водії переймаються, що наявність світлофора ускладнить рух транспорту.

У Профільному управлінні кажуть, не зробили світлофор у цьому році через не брак коштів у бюджеті міста.

У свою чергу комунальники обіцяють, що весною наступного року на перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької світлофор таки встановлять. 

Дивіться також:

Як жити 9 місяців без даху у будинку? [ВІДЕО]
 

Читайте ще: 

Які послуги чекають на рівнян в програмі "Безкоштовна діагностика"?