До дня захисту дітей у Рівному організували чимало дитячих заходів. Один із них відбувся на вулиці Петра Могили. Там для дітей організували незабутнє свято. Тож, як це було дивіться далі.

Море усмішок, щасливих емоцій та дитячого сміху. Все це відбувалося на вулиці Петра Могили. Адже, там відбулося свято з нагоди дня захисту дітей. Для малюків провели чимало конкурсів. Серед них, був і дитячої поезії. У ньому брав участь Ілля Горничар. Хлопець прочитав вірша, за нього й отримав подарунок.

Ми прийшли побачити, підтримати дитяче свято, і подарувати якусь хвилинку, веселинку, хороша погода хороший настрій, - розповіли учасники свята Любов та Ілля Горничар.

Також, дітей розважали аніматори в образі героїв популярних мультфільмів.

Читайте також:"Відчуй себе телевізійником": на Лебединці розташувалась телекраїна для дітей

Поки дітлахи розважаються з аніматорами, пані Євгенія колихає наймолодшого. Каже, вдячна організаторам за таке свято. Адже, тішить душу бачити дітей щасливими.

Ми тут проживаємо недалеко, а в мене троє діток, відповідно їх треба чимось займати. Правда маленький, ще не ходить відпочиває. А решта діток грається, ось поприходили з скейтбордами. Їм це цікаво, знайомство з іншими дітками, бо так не збираємося, хтось гуляє вранці хтось в обід, хтось ввечері. А так тут вони всі разом. Дякуємо організаторам, - поділилася враженнями рівнянка Євгенія Тимчук.

В той же час, організатор розповідає таке дитяче свято вже є традицією мікрорайону.

В цьому мікрорайоні - пивзавод є найбільшим й найголовнішим підприємством. І це природньо, що за спонсорство пивзаводу відбуваються тут різні події і це було традиційно. Заводу вже 170 чи 180 років. Так відбувалося і 100 і 150 і 50 років тому і зараз ми продовжуємо ці традиції, - говорить організатор Маріан Года.

Додає схожі заходи тут відбуваються часто. Адже, надзвичайно приємно дарувати людям щастя.
 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber