Благодійний ярмарок заради порятунку безпритульних тварин провели у Рівному. На ньому усі охочі могли придбати не лише домашні смаколики, а й одяг та прикраси. А усі виручені в рамках акції кошти розподілять між зоозахисниками та центрами для безпритульних тварин на Рівненщині. Побували на благодійному ярмарку і наші журналісти.

Пані Надія прийшла на благодійний ярмарок, щоб купити книгу та зробити добру справу. Адже гроші виручені за товар підуть на порятунок безпритульних тварин. До того ж книга, яку жінка придбала - особлива, адже тісно пов'язана з її життям.

Окрім пані Надії на ярмарок завітало чимало інших рівнян. Хтось про мету заходу дізнався тільки після того, коли придбав якусь річ, а хтось прийшов навмисно, знаючи благодійну ціль.

Продавали на ярмарку смаколики, одяг, прикраси та картини. Окрім цього, містяни приносили харчі й різні речі, які необхідні для безпритульних тварин, та віддавали їх волонтерам. Або ж просто робили благодійний внесок без купівлі товару. А усі виручені кошти передадуть спеціальному благодійному фонду - розповідають організатори.

Долучилися до Благодійного ярмарку задля допомоги безпритульних тварин і журналісти телеканалу Рівне 1. Та зробили свій благодійний внесок.

Читайте ще: у Рівному дівчина гуляла з лисицею (ВІДЕО)