Книгу "Футбол у Волинському воєводстві" - презентували у Рівному. Вона охоплює період розвитку гри №1 у світі на території Волині і Рівненщини з 1921-го по 1939-й роки. Особисто презентувати книгу рівненським вболівальникам приїхав сам автор, лучанин Сергій Грудняк. На презентації були і наші журналісти.

Як розвивався футбол на Волині в міжвоєнний період 1921-го до початку Другої світової війни 1939-й року, а також яким він був на Рівне нщині . Про це книга "Футбол у Волинському воєводстві" автора Сергія Грудняка з Луцька. Розповідає: перші свої дослідження він розпочав ще у 90-х роках минулого століття

Рівне нські дослідники кажуть: вихід книжки у світ -це історична подія у спортивному житті Рівного. Мріють, аби подібний посібник про рівненський футбол з'явився і у нас. Адже, за їхніми даними перша інформація про футбол у нас з'явилась ще у 1917 році у Здолбунові.

На презентацію книги завітали ветерани рівненського футболу, вболівальники та керівництво футбольного клубу Верес.

Поки книжка вийшла невеликим тиражем. Всього 105 примірників. Втім, при потребі, каже автор тираж можна збільшити. До слова про історію футболу на Рівне нщині можна довідатись у програмі "час футболу" на першому місцевому.

Читайте ще:

Олега Жоха Президент України відзначив державною нагородою