26 січня у Рівному відбувся чемпіонат України з джиу-джитсу серед поліцейських. Це бойове мистецтво, яке вивчає техніку кидків, звалювань та володіє найбільшим арсеналом больових прийомів. У поєдинку змагалися близько сотні патрульних з різних областей. У підсумку в загальнокомандному заліку рівненські патрульні одержали друге місце.

У Рівному змагалися патрульні з усієї країни. У чемпіонаті з джиу-джитсу боролися всього 107 поліцеських серед яких, сім жінок. Турнір з цього виду спорту проводять вдруге.

Джиу джитсу - японське бойове мистецтво, яке вивчає техніку і тактику ведення ближнього бою. В управлінні помічають, все більше патрульних долучаються до занять цим видом спорту. Кажуть, свої знання та вміння вони можуть застосувати роботі для захисту.

В підсумку 4-ом рівненським поліцеським вдалося вибороти призові місця. Це Тарас Єремейчук - перше місце, вагова категорія – 62 кг. Андрій Ліснічук - перше місце, вагова категорія – 77 кг, Вадим Гладич - третє місце вагова категорія – 77 кг та Микола Коротун - третє місце ваговій категорії понад 94 кг. Фінал і нагородження відбудуться на базі спорткомплексу Рівне нської обласної організації ФСТ «Динамо».

Дивіться також:

Рівне нський «Кардинал» поступився чемпіону (ВІДЕО)