Інцидент в обласному центрі стався на вулиці 16 липня вчора, 22 квітня.

 До поліції повідомив охоронець офісу, розташованого на вулиці 16 Липня обласного центру, що невідомі особи, застосувавши фізичну силу, відібрали в нього ключі та зачинились зсередини.

До переговорів із сімома особами в камуфляжі вступив начальник поліції Рівного Василь Зелінський, за результатами яких всі особи добровільно звільнили приміщення.

До теми: правоохоронці розслідують факт захоплення офісного приміщення у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Наразі встановлено, що шестеро учасників подій віком від 21-го до 45-ти років є жителями Хмельницької області та ще один, 36-річний — із Рівне нського району. З’ясувалося, що 46-річний рівнянин, який за результатами судових спорів та відповідно до пред’явлених документів є власником офісного приміщення, попросив їх взяти рівненський офіс під охорону.

На підставі усної домовленості із власником охоронці прибули у Рівне на двох транспортних засобах: «Volkswagen T-4» та «Ford Galaxy». Під час огляду поліцейські виявили та вилучили учбову протипіхотну міну, страйкбольний автомат із магазином до нього, дві радіостанції, балаклаву, відеоплеєр, тубус від порохового заряду, дерев’яну биту та три номерні знаки.

Обидва автомобілі доставили на територію Рівне нського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на них арешту.

У ході кримінального провадження, розпочатого за фактом самоуправства, слідчі Рівне нського відділу поліції з’ясували, що відповідно до наданих документів чоловіки діяли від власника офісного приміщення, однак остаточна кваліфікація їхніх дій буде надана після проведення усіх необхідних слідчих дій.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber