Обом нападникам повідомили про підозру у розбійному нападі.

Вчора вранці, 5 березня, до поліції надійшло від медиків швидкої допомоги. Вони розповіли правоохоронцям, що доставили чоловіка із тілесними ушкодженнями, які нанесли на вулиці невідомі.

Працівники поліції змогли встановили, що до 32-річного жителя обласного центру на вулиці Київська підійшло двоє невідомих та почали чіплятися. Чоловік намагався уникнути спілкування, однак невідомі, приставивши до спини пістолет, нанесли кілька ударів ногами та руками по всьому тілу. Після цього рукояткою пістолету вдарили кілька разів по голові, відібрали мобільний телефон, 1300 гривень та втекли.

Потерпілий зумів викликати швидку медичну допомогу. Його із переломом кісток черепу та забоями тіла госпіталізували у нейрохірургічне відділення та нині готують до операції.

Читайте ще: у Сарнах поліцейські затримали правопорушника за опір патрульному

У цей час екіпаж патрульної поліції на вулиці Дубенська помітив групу чоловіків, які підозріло себе поводили.Згодом їх доставили до Рівне нського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що двоє з компанії причетні до розбійного нападу. Ними виявилися 16-ти та 27-річні жителі Рівного. При них вилучили мобільний телефон потерпілого та газовий пістолет.

Також відомо, що старший із зловмисників, уродженець Донецьку сів на лаву підсудних ще будучи неповнолітнім та відбував покарання у Дубенській дитячій колонії. Звільнившись, залишився жити у Рівному. 

Обом нападникам повідомили про підозру у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. 27-річного рівнянина затримали та підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а неповнолітньому – у виді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до десяти років. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber