Автопригоди в обласному центрі сталися на Дубенській та Гагаріна.

Вчора, близько 23 години ночі, патрульні отримали виклик, що на вулиці Гагаріна відбулося ДТП без травмованих за участю транспортного засобу КІА. 25-річний водій рівнянин не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою не дотримався безпечного інтервалу та здійснив наїзд на скляну перегородку автомийки.

Патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння в присутності свідків керманич категорично відмовився. Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння та за вчинення ДТП.

Читайте ще: у Рівному сталася ДТП, внаслідок якої згорів автомобіль (ФОТО)

Також, сьогодні близько 1-ї години ночі, патрульним надійшов виклик ДТП без травмованих на вулиці Дубенській. Поліцейські виявили аварію за участю двох транспортних засобів AUDI та Dacia Logan.

Водій авто Dacia Logan не був уважний не стежив за дорожньою обстановкою рухаючись заднім ходом не переконавшись, що це буде безпечно, здійснив наїзд на транспортний засіб AUDI, який перебував в нерухомому стані.

При спілкуванні із 24-річним керманичем інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та проведення такого огляду у медичному закладі водій відмовився.

Чоловік поводив себе агресивно та постійно намагався залишити місце ДТП до нього, було застосовано спецзасіб кайданки.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber