У Рівному люди виступають проти встановлення твердопаливних котлів. Сьогодні мешканці відразу декількох вулиць прийшли на сесію Рівнеради просити депутатів не надавати дозвіл Рівнетеплоенерго обслуговувати ці котельні. Аргументують це тим, що з початку запуску таких котлів, в повітря йдуть шкідливі вихлопи. Чи почули людей, далі у сюжеті.

На сесію Рівне ради прийшли мешканці, що проживають на вулиці Герцена. Люди проти встановлення твердопаливного котла. Місцеві переконані котельня забруднюватиме довкілля що в решті решт позначиться на їхньому здоров'ї.

Мешканці запевняють котел запустили без погодження міських депутатів.

Читайте ще: "Не треба перетворювати хорошу справу на лайно", - Хомко про модернізацію котелень у Рівному

Натомість, лідер опозиції у Рівне нській міській раді Роман Стасюк вимагає звернутись до правоохоронних органів з перевіркою, хто дозволив запустити котельню без дозволу депутатів, адже йдеться про здоров'я людей, тим більше подібна історія мала місце у місті Сміла де цілий мікрорайон накрило сажою і попелом.

Відтак люди закликали владу зняти це питання на до вивчення через загрозу життю і здоров'ю мешканців прилеглих районів. Міський голова під тиском громадськості і опозиції з цим, хоч і неохоче погодився.

Отже люди отримали можливість висловити свою позицію, а справа з несанкціонованим встановленням котлів буде вивчена як депутатами так і правоохоронцями.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber