Прийшла весна, а з нею замуркотіли коти. У Рівному на дах балкону заліз кіт. А от самостійно спуститися не зміг, кажуть місцеві жителі. Рятувальники кажуть, що це не входить в їхні обов‘язки. Тож, чи вдалося врятувати кота, дивіться далі.

Уже п'яту добу, у Рівному по вулиці Чорновола, 35, на даху балкону, що на другому поверсі сидить кицька. Люди її прозвали "Машка". Злізти вона самостійно не може, бо боїться - так кажуть мешканці будинку. Власника у неї немає, однак, чимало людей, які живуть на цій вулиці підгодовують пухнасту. А сюди вилізла вона уже вдруге.

Тому, пробуємо вдруге, з такою ж проблемою, зателефонувати до рятувальників.

Оксана Хом'як телефонує до обслуговуючої компанії, аби вони допомогли зняти кицьку.

Читайте також: У селі на Здолбунівщині відгуляли свято Колодія 

Телефонуємо знову на гарячу лінію 101. Цього разу нам кажуть, що якщо люди самі не впораються з проблемою, спеціальна машина із 30-ти метровою драбиною приїде на виклик. Тим часом один з жителів будинку виніс драбину, взяв велику палицю та поліз рятувати кота.

За декілька спроб чоловіку вдалося скинути тваринку із даху будинку.

Чоловік відмовився спілкуватися з нами на камеру. Втім додав, що рятувати кицьку було не складно, висоти не боявся. Інші мешканці будинку сподіваються, що більше кицька не залізе так високо і не доведеться знову хвилюватися і рятувати пухнасту.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber