Цієї ночі половина міста Рівного лишилась без світла. 25 квітня о пів на десяту сталась аварія в районі вулиці Драгоманова. А далі без світла опинились вулиці Чорновола, Карнаухова, Соборна, район Боярки та Басів кут. Удень світла не було у центральній поліклініці, тому тут була паралізована робота лікарів.

Центральна міська поліклініка на вулиці Драгоманова. Учора увечері тут зникло світло. Резервна кабельна лінія також тут не працює. Вакцинацію сьогодні усім проводять на вулицях Чорновола і Карнаухова. Лікарі консультують усно, отримати електронний рецепт, пройти УЗД чи зробити кардіограму неможливо. Коли включать світло - в адміністрації закладу не знають.

Мої люди зараз працюють в обленерго. Понаписували всі можливі заяви, щоб відновили існуючі кабеля. Для цього проплачується лабораторія, ми готові проплатити, щоб знайшли точку, де я порив кабелю.

Вибиває світло у центральній поліклініці не вперше. Подібна аварія сталась тут і на свято 8 березня. У "Рівне обленерго" стверджують, що цими кабелями опікуватись мають у поліклініці. І хоча остаточної причини не встановлено, однак саме цей інциндент називають ймовірним каталізатором усіх відключень у місті минулої ночі.

Повідомлення про знеструмлення у центральній частині міста почали надходити о 21-30. Згодом почали надходити повідомлення про знеструмлення у інших частинах нашого міста - Чорновола, Басів Кут, Боярка, Зараз остаточна причина цих знеструмлень встановлюється. Але попередньо ланцюгова реакція призвела до знеструмлення шести кабельних ліній.

Бригади працювали усю ніч. Більшості рівнян світло увімкнули до 4 ранку. Станом на 11 годину енергетики відновили електропостачання споживачам на вулиці Соборній.

Читайте ще: центр Рівного залишився без світла

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber