Сьогодні, 17 березня у Рівному жінка перерізала горло власній дитині.

Як повідомили правоохоронці, мати дитини 21-річна уродженка Запоріжжя завдала дитині ножове поранення в області шиї, що і призвело до смерті. Жінка перебувала на психіатричному обліку в Івано-Франківську. В неї, після травми, яку вона отримала в листопаді 2018 року виявили енцефаліт - запалення мозку, яке давало ускладнення і призвело до певних розладів. 

Жінка народжувала в Івано-Франківську, пізніше переїхала на навчання у місто Рівне . Живе жінка зі своїм цивільним чоловіком, батьком дитини в квартирі у якій трапилась трагедія. 

Попередньо встановлено, що батько дитини на декілька хвилин відлучився з помешкання, а коли повернувся виявив мертву дитину та побачив, що у жінки руки у крові. Батькові дитини 26 років. 

Наразі мати перебуває в міському відділі поліції. Жінка могла не усвідомлювати, що робить. Але це стане відомо після проведення відповідних судово-медичних експертиз. 

Читайте також: У Рівному мати вбила свою дитину? (ФОТО+ОНОВЛЕНО) 

За словами бабусі дитини, у невістки був післяпологовий синдром. Сьогодні ж, 17 березня, дитині виповнився рівно місяць з моменту її народження. 

Детальніше дивіться завтра на Першому Місцевому у програмі Патруль. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber