На нього чекали 20 років. У Оржеві відкрили сучасний, двоповерховий дитячий садочок. На відкриття дошкільного закладу завітали Прем'єр міністр України Володимир Гройсман та Міністр освіти та науки Лілія Гриневич. Як виглядає новозбудований садочок, дивіться далі у сюжеті.

Яскравий та розмальований. У Оржеві відкрили сучасний, двоповерховий дошкільний заклад. На добудову якого місцеві жителі чекали довгих 20 років. І от нарешті мрія відразу декілька тисяч людей здійснилася. Нині місцеві із захопленням розглядають яскраві приміщення. Сучасні меблі, величезна їдальня, актова та спортивна зали. Люди кажуть, і досі не вірять, що відтепер сюди зможуть водити своїх дітей.

Садочок розрахований на 150 місць. За потреби наповнюваність закладу можна і збільшити, каже директор дитячого садочку. Нині тут працюватиме 8 груп, дітей віком від 3 років.

Читайте також: Двоповерховий сучасний садочок відкрили на Рівне нщині (ФОТО)  

Відкривали сучасний садочок у Оржеві почесні гості - Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр освіти та науки Ллія Гриневич та керівництво області. Під час візиту Володимир Гройсман наголосив, що дитячий садочок у Оржеві – результат реформи децентралізації. І нині головною умовою є створення найкращих умов для розвитку освіти.

Загалом же за останні 4 роки на Рівне нщині додатково створили 3500 місць в дитячих садках. в перспективі найближчі роки ввести в експлуатацію і ще 8 дошкільних закладів сказав очільник області Олексій Муляренко.

Також на території садочка облаштували сучасний ігровий майданчик з альтанками. Повноцінно дошкільний заклад запрацює впродовж місяця. До слова, в рамках візиту на Рівне нщину столичні гості відвідали Острозьку академію. Там урядовці взяли участь у форумі на тему національної безпеки України

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber