Рівненській футболісти перемогли "Чайку" у компенсований час".

"Верес" перемагає "Чайку", забивши вирішальний гол на третій компенсованій до основного часу хвилині! Це лише друга перемога у сезоні, яку "червоно-чорні" здобули на стадіоні "Колос" у Млинові.

Верес", який минулого тижня здобув першу у цьому році перемогу, обігравши у Тернополі "Ниву", матч розпочав активніше. Вже на другій хвилині прохід Михайла Шестакова лівим флангом завершував Валерій Сад. Хавбек практично розстрілював ворота суперників метрів з десяти - вище!

Гості відповіли ще більш гостро. Свій момент організував дует Шевчук - Тименко. Вони по черзі завдавали ударів по воротах Ігоря Фіяла і м'яч лише дивом не влучив у рамку.

Читайте також: рівненський "Верес" здобув довгоочікувану перемогу

Біля протилежних воріт голкіпер "Чайки" парирував удар на точність від Олександра Дударенка. Потім був шанс в Івана Гребенюка. Півзахисник "Вереса" по черзі обіграв чотирьох опонентів, але з ударом не склалося - повз ворота.

І нарешті ще один момент у "Чайки". Автор першого м'яча відродженого "Вереса" Артем Цурупін, який нині виступає за клуб із Київщини, класно приклався по м'ячу і пробив метрів з шістнадцяти - рівнян у стрибку виручив Ігор Фіяло! 0:0 після першого тайму!

Після перерви команди продовжили взаємоатакуючу гру. Ярослав Рафальський, виконуючи штрафний удар з шістнадцятиметрової лінії, послав м'яча поряд з дев'яткою воріт гостей.

"Жовто-сині" відповіли ударом "ножицями" від Володимира Тименка - у руки Ігорю Фіялу. Практично одразу Тименко не реалізував ще один шанс. Артем Цурупін виконав йому ідеальну передачу під удар. М'яч прокотився в сантиметрах від стійки воріт "Вереса".

Вже наприкінці гри Марат Даудов виконав удар-передачу. М'яч пішов повз ворота. Доправити його у сітку міг Олег Маїк, але в останню мить нападник виключився з епізоду.

Розв'язка в грі настала на другій із шести компенсованих хвилин. Після довгої передачі через півполя Михайло Шестаков впав у боротьбі з Пономаренком. Не без допомоги останнього. Пенальті чітко виконав Борис Орловський! 1:0!

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber