Піротехінки працювали у Рівненському та Дубенському районах.

Вчора, 16 квітня о 17:00 співробітниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівне нській області було знищено у Рівне нському та Дубенському районах 31 вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни.

Та,  зокрема неподалік села Переросля Дубенського району місцевим жителем було виявлено, а піротехніками знищено артснаряд калібром 152 мм. А поблизу села Решуцьк Рівне нського району під час технічне обстеження території саперами було виявлено та у подальшому знищено 30 боєприпасів, серед яких: 19 артснарядів 76 мм, 9 артснарядів 45мм та два підривники. Усі боєприпаси радянського виробництва, перебували у бойовому стані та несли смертельну загрозу для громадян.

Читайте ще: у Решуцьку знайшли 62 боєприпаси часів Другої світової війни

Варто додати, що з початку року групою піротехніків обласного управління ДСНС на території Рівне нщини було здійснено 62 бойових виїздів та знищено 265 боєприпасів часів Другої світової війни різних калібрів та типів.

Рятувальники закликають мешканців бути обережними і у разі виявлення підозрілих металевих предметів ззовні схожих на боєприпаси негайно телефонувати до рятувальників за номером «101» та поліції за номером «102».

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber