У окупованому Донцьку влаштували "цирк" з полоненим Андрієм Качинским.

Бойовики, які тимчасово орудують на Донбасі, вирішили задіяти нестандартні методи вербування українського полоненого Андрія Качинського. 

Нагадаємо, у ніч 29 грудня Андрій загадково зник у зоні Операції об'єднаних сил. 

Згодом, терористи "ДНР" опублікували відео із захопленим полоненим. Там Андрій пояснює, як опинився у полоні та нарікає на свою бригаду, де він служить. Мовляв, "свої" над ним знущаються, а бойовики "годують і не б'ють". 

7 січня військовий журналіст Олександр Сладков прогулявся окупованим Донецьком разом з полоненим Андрієм. Російський найманець провів екскурсію по визначних місцях міста. Показав йому "найкращу ялинку в Європі" та пам'ятник Тарасу Шевченку. На завершення Андрія повели в ресторан та дали йому скуштувати блюда японської кухні. 

Проте така "показуха" не сподобалась жителям кризової зони ситуації. У соціальних мережах вони почали обговорювати це відео не з хорошої сторони. Зазначають, ресторан явно був зайвим. 

 

Раніше "Закарпатський легіон" підтвердив, що на відео дійсно Андрій Качинський, який загадково зник. Крім того, наголосили, що в таких умовах український полонений не може нести відповідальність за свої слова. 

Читайте також: