Вже закінчують накривати останній з 3-ох корпусів будівлі.

У приміщенні вже встановили енергозберігаючі вікна, двері. Тож будівельники розпочинають і шпаклювати стіни. До роботи приступають й сантехніки та електрики.

У дошкільному закладі виховуватимуться 150 дітей. Будівельники розповідають, що дитячий садок буде схожий на той, що запрацював в Оржеві у Рівне нському районі. Для дошкільнят створять максимально комфортні умови. Тут будуть яскраві ігрові та спальні кімнати, спеціально облаштоване подвір’я, сучасний кухонний блок тощо.

Проект передбачає впровадження новітніх технологій під час утеплення стін та покрівлі, встановлення енергозберігаючих вікон, вузла обліку та автоматичного регулювання споживання теплової енергії.

Читайте ще: на Рівне нщині зменшується кількість випадків домашнього насильства

Відомо, що в Березному на одне місце в садочку претендує три дитини. Тож новенький дитячий садочок допоможе зменшити чергу до дошкільних закладів, адже тут працюватимуть вісім груп. Окрім того, буде створено 30 додаткових робочих місць.

Цього року на будівельні роботи закладу запланували спрямувати близько 17 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального, а також 10 % з бюджету міста. Загалом вартість проекту оцінюють в понад 30 мільйонів гривень.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube