Плануючи відпустку так важко вибрати країну для подорожі, адже сьогодні є безліч можливостей і пропозицій. І тут у виборі може допомогти туристичний гороскоп для кожного Знаку Зодіаку.

 Овен

Овни люблять ризик, рух і пригоди. Гори Нової Зеландії можуть їм все це надати. В крайньому випадку, вони зможуть відчути себе на місці героїв «Володаря кілець».

Телець

Тельці полюбляють романтику, комфорт та відпочинок, тому вибирати потрібно або романтичний Париж, або яку-небудь європейську країну з розкішними пляжами. Лежати, засмагати, попивати щось смачне і алкогольне - кращий спосіб для Тельця набратися гарних вражень та нових сил.

Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих

Близнюки

Тут навіть думати не потрібно. Метушливий Нью-Йорк, де можна ознайомитися з будь-якою світовою культурою або їжею, відвідати купу музеїв і виставок, а на наступний день повторити все заново - краще в світі місце для Близнюків.

Рак

Раки - типові домосіди, так що якщо і вибираються кудись, то тільки туди, де тихо, комфортно і не дуже багато людей. Будь-який тропічний острів стане для них прекрасним варіантом. Але краще - Ямайка. Так і тишу можна знайти, і нові знайомства завести, якщо тиша набридне.

Лев

Леви їдуть тусуватися і розважатися. Так що тільки Ібіца, тільки хардкор! Або якісь музичні фестивалі в інших містах. Або навіть октоберфест в будь-якому великому місті Німеччини. Головне - більше людей, спілкування і веселощів.

Небезпечні татуювання та їх значення: 8 малюнків яких краще уникати

Діва

Дівам подавай екзотику і так, щоб народу поменше. Так що гори Латинської Америки - ідеальний варіант. Там і нова культура, і цікава кухня, і пам'ятники стародавньої архітектури. А відсутність комфорту Дівам ніколи особливо не заважало.

Терези

Терези їдуть у відпустку веселитися. Але натовпи народу - це не для них. А от невеликі компанії класичних ірландських пабів десь в Дубліні - зовсім інша справа. Туди можна заради однієї тільки атмосфери вибиратися.

Скорпіон 

Скорпіонам подавай щось максимально екзотичне. Наприклад, поїздку в Південну Африку. Там і з незвичайною культурою можна ознайомитися, і на природу вибратися, і все в умовах відносного комфорту.

7 принципів мислення багатих людей

Стрілець

Стрільці їдуть туди, де ніколи не ступала нога туристів інших знаків Зодіаку. Джунглі В'єтнаму? Відмінно. Центральна Африка? Запросто. Афганістан? А чому б і ні? Зате вражень вистачить надовго. До наступної відпустки.

Козеріг

Козероги йдуть у відпустку, щоб відпочити від людей. Умови не важливі - головне, поменше народу. Тому Ісландія стане для них відмінним вибором. Або якась Сибір в районі озера Байкал. Щоб і холодно, і свіже повітря, і нікого на кілометри навколо.

Водолій

У Водоліїв дуже цікаві інтереси, тому ідеальним місцем для відпустки стане Японія. Більш гримучої суміші екзотики, високих технологій і древніх традицій годі й шукати.

Риби

Риби віддадуть перевагу чомусь спокійному і європейському. Музеї Парижа, картинні галереї Відня, старовинна архітектура швейцарських містечок, лікувальні води якихось Карлових Вар - все це цікаво і тільки вітається.

Як навчитися рано прокидатися: поради для рівнян