Фото ілюстративне
Бригади енергетиків до 4 ранку ліквідовували наслідки пошкодження кабельних ліній в обласному центрі.

Вчора ввечері, 25 квітня, до чергового диспетчера надійшло повідомлення про відключення абонентської кабельної лінії, від якої заживлений Центр ПМСД "Центральний", що на вулиці Драгоманова. Згодом почали надходити повідомлення про аварійні відключення і з інших куточків міста – вулиць Чорновола, Карнаухова, Соборної, район Боярки, Басів кут.

До відновлення електропостачання було залучено весь оперативний персонал Рівне нського міського РЕМ. Причина пошкоджень ще встановлюється, однак відомо, що ланцюгова реакція спричинила до виходу з ладу шести кабельних ліній у місті.

Читайте ще: на Костопільщині від ураження електрострумом загинув чоловік

Станом на 8 ранку 26 квітня без електропостачання залишаються 200 споживачів обласного центру – заживлені від КЛ Центру ПМСД «Центральний», тобто сам медзаклад, мешканці двох багатоповерхівок та вулицях Тихій та Лермонтова, а також приміщення в районі центрального ринку, заживлені від ТП 10/0,4 кВ, що на Соборній 190. Відновленню електропостачання споживачам на Соборній перешкоджає неможливість доступу фахівців обленерго до трансформаторної підстанції, вхід до якої заблокований приватною прибудовою та сміттєвими баками.

ПрАТ «Рівне обленерго» перепрошує рівнян за незручності. Намагатимемося відновити електропостачання в усіх куточках Рівного в найбільш стислі терміни.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber