Українсько-польський проект з психологічної допомоги учасникам бойових дій планують впровадити в Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані.

Вчора, 22 січня, Клевань відвідали медики та управлінці з сусідньої держави на чолі з консулом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Мареком Запурою. Поляки оглянули базу закладу та обговорили деталі співпраці із начальником госпіталю. Інформує прс-служба Рівне нської ОДА. 

Відомо, що консульство планує співпрацювати з Україною у питанні психологічної реабілітації учасників бойових дій. Тому на базі Клеванського госпіталю розглядають створення Центру надання всебічної наукової та практичної допомоги військовим, а також внутрішньо переміщеним особам.

Відомо, що на сьогодні в госпіталі працює 6 психологів, на базі закладу постійно проходять стажування студенти Рівне нської медичної академії, НУВГП та Львівського державного університету фізичної культури. За рік в госпіталі пролікували більше 5 тисяч учасників бойових дій та військових ветеранів, у тому числі майже 200 учасників АТО з усієї України.