У Рівному знесли шиномонтаж. Точніше сказати розібрали по частинках. А все через рішення міськвиконкому. Нагадаємо, в обласному центрі зносять гаражі "черепашки" і незаконно встановлені тимчасові споруди. Де знаходиться даний шиномонтаж і що про дану подію думає його власник, далі у сюжеті

Перехрестя вулиць Макарова - Корольова, неподалік автомобільного ринку. Саме тут знаходиться незаконно встановлений шиномонтаж. Частину його вже розібрали.

Власник шиномонтажу не стримує емоцій. Каже, працював на цьому місці понад 20 років, давав роботу шістьом людям. Його попереджували про знесення шиномонтажу, але він подав на це рішення у суд. Справа мовляв, ще на розгляді, а споруду вже зносять.

Дивіться ще: у Рівному демонтують гаражі "черепашки" - власники проти (ВІДЕО)

Цей шиномонтаж заважає будівництву тротуару. Встановлений незаконно і тому його зносять, кажуть чиновники. Роботи закінчать за два дні.

Майно шиномонтажу описали і вивозять на територію комунального підприємства. Власник споруди вже підраховує збитки. Але водночас чекає рішення суду і сподівається, що йому компенсують хоча б частину втраченого.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber