Кореспонденти телеканалу Рівне 1 спостерігають за тим, як голосують рівняни.

 На дільниці за номером 560950 станом на 9:30 малолюдно й немає черг.

Дільниця розташована у приміщенні ДНЗ № 37. Заходити люди можуть лише через центральний вхід. Інші входи перекриті. 

Спостерігач Юрій Тхор розвів про те, що дільниця відкрилася вчасно о 8 годині ранку. Поки, що порушень на виявлено не було. 

Спостерігач додає: "Ми очікували багато людей вранці, однак поки, що малолюдно. Голосують переважно люди старшого віку".

Кореспондентка телеканалу "Рівне 1" Інеса Пославська також проголосувала. Процедура зайняла рівно одну хвилину. 

Кореспондентка Анастасія Кучеренко голосувала на одній із центральних виборчих дільниць Рівного за номером №35. Тут за першу годину роботи комісії прийшло проголосувати близько 60-ти рівнян. Голосують також здебільшого люди старшого віку. 

Інформація буде оновлюватися. Залишайтеся разом з rivne1.tv

Читайте ще: не мовчи про порушення на виборах: повідом "Рівне 1"

Любов Данча знаходиться на виборчій дільниці, яка розташована у Рівне нській обласній клінічній лікарні. Тут 163 виборчів, 12 з яких - це члени комісії. Відомо, що 101 хворих голосують в палатах. 

Порушень на дільниці не зафікосовано. Члени комісії нині зі скринькою відвудють хворих у палатах, для того аби вони змогли віддати свій голос. 

Використання інформації, розміщеної на сайті rivne1.tv, дозволяється за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела.

Ірина Ничипорук слідкувала за процесом голосування на виборчій дільниці 560903

Дільниця знаходиться на вулиці Князя Острозького у Рівному. ДВК знаходиться у приміщенні ЗОШ #8. Поки виборці активністю не відзначаються.

Здебільшого, це люди старшого віку. Невелика плутанина виникає із пошуком дільниці, адже зазвичай вона розташовувалась на другому поверсі закладу - в актовій залі. Цього разу дільницю перенесли на перший поверх у спортивний зал.

Про це попереджає оголошення на вході в школу. Та більшість виборців все одно поривається йти за стопам маршрутом. Тому у чергових додається роботи. Процес проходить спокійно і без порушень.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber