Поряд з класичними моделями в 2019 році в арсеналі модниць з'являться гарячі новинки, готові дивувати кольорами і фасонами, а заодно і радувати широким вибором актуальних моделей. На чому дійсно слід загострити свою увагу? Які купити стильні кросівки жіночі на літо? Розберемося в цих питаннях разом з інтернет магазином брендового взуття Маріго.

Не знаєте де купити стильні кросівки жіночі та яким вони повинні бути? Тоді зустрічайте нову колекцію від Маріго!

У цьому сезоні в моді залишаються традиційні літні кросівки жіночі з низьким халявою з полегшених матеріалів в складі підошви і верхньої частини. У таких моделях декор може і зовсім бути відсутнім, або ж бути присутнім у вигляді великих страз, лого бренду, квіткових принтів, а також блискіток і шиммера.

Безумовно ugly sneakers з масивною підошвою стали найпомітнішими в 2018 році. Тепер «потворні кросівки» впевнено мігрували в новий сезон. Ці «чудовиська» були помічені навіть на показах дизайнерів преміум-сегмента. Так що це вірний знак того, що ugly sneakers ось-ось увійдуть в розряд маст-хевов.

А ви вже підшукали собі пару таких? Тоді зверніть увагу на моделі, які представив інтернет магазин взуття Маріго в своєму каталозі:

AQUAMARIN

CHEZOLINY

GELSOMINO

Кросівки-шкарпетки - ще один з торішніх трендів, але не поспішайте від них позбавлятися, так як вони ще актуальні в 2019. На сайті marigo.in.ua Ви знайдете такі модні жіночі кросівки LIFEEXPERT виконані в чорно-фіолетових кольорах на білій підошві.

Ще одним цікавим варіантом сучасних кросівок для жінок є моделі на платформі. Сама платформа може бути однакової товщини по всій довжині, або ж мати підйом в районі п'яти нагадуючи каблук. Таким чином, ті модниці, які не можуть жити без туфель на підборах можуть зітхнути з полегшенням і вибрати кросівки жіночі на танкетці. До того ж цей варіант ідеальний для невисоких дівчат і є досить зручною і практичною альтернативою каблуків.

Що стосується матеріалів, звичайно ж варто віддавати перевагу натуральним шкіряним кросівкам. На літо ідеально підійдуть кросівки в сіточку жіночі (бажано з найбільшими осередками) і перфорацією.

Брендові кросівки жіночі на танкетці і на низькому ходу, класичні та новомодні моделі - Маріго!

Маріго взуття завжди практична, зручна, якісна і міцна. На сайті marigo.in.ua представлені жіночі кросівки, а також інша жіноче шкіряне взуття в Україні купити яке можна за ціною на 5-40% нижче, ніж в інших магазинах. Це можливо завдяки тому, що ми напряму співпрацюємо виробником. Переходьте в наш каталог, там Ви зможете модні молодіжні кросівки CHEZOLINY купити за прийнятною ціною, а також іншу вподобану Вам пару взуття.