З ким будувати відносини, а від кого краще триматися подалі? Сумісність у любові можна перевірити різними способами, і за датою народження, і по іменах, але найточніший спосіб - гороскоп. Це пов'язано з тим, що знак Зодіаку дуже впливає на характер людини, її звички, уподобання і спосіб життя. Отже, хто ваша ідеальна пара за знаком Зодіаку?

 Стихія вогню

Овен. Незважаючи на складний характер Овнів, вони з багатьма представниками гороскопу можуть створити гармонійну пару. Категорично не сумісні вони з Водоліями, з якими їм складно знайти спільну мову і з Дівами, через їх надмірну любов до порядку і традиційних переконань.

Прекрасну пару складуть два Овна, вони будуть розуміти один одного буквально з півслова. Також непогана сумісність у Овнів з Тельцями і Терезами, ці знаки здатні дуже благотворно на них впливати і змусити змінюватися в кращий бік. Але найміцніші і найщасливіші відносини Овни можуть побудувати зі Стрільцем або Скорпіоном, в цих союзах протягом довгих років буде комфорт, спокій і щастя.

Читайте також: Сильні сторони кожної жінки по знаку Зодіаку

Лев. Не найкраща сумісність в шлюбі у Льва з Рибами, Скорпіонами, Козерогами та іншими Левами, а також із Близнюками, які їх дуже приваблюють, але далі невеликого флірту краще не рухатися, так як нічого доброго з цього не вийде. Лев підкуповує відданість і практичність Дів, вони тануть перед емоційними Раками, так як їм потрібна людина, яка їх буде розуміти, відчувати, але не буде суперечити або сперечатися, а буде готова йти за Левом на край світу.

Стрілець. Ідеальна пара складеться у Стрільця з Водолієм, так як вони дуже схожі, у них схожий склад розуму і образ життя, однакові захоплення. Непогана сумісність буде і з Тельцем, між ними можливі міцні відносини і довгий шлюб. Ще Стрільців можуть зацікавити таємничі Риби, але відносини складуться, якщо вони готові будуть поступатися і приймати партнера таким, яким він є. А ось Козероги і Скорпіони категорично не сумісні зі Стрільцями.

Стихія Води

Скорпіон. Скорпіони досить складні особистості тому щоб з ними ужитися, їх потрібно розуміти, а зробити це зможе Рак або Терези - вони зрозуміють і приймуть Скорпіона з усіма його примхами. А ось від Лева, Водолія і від іншого Скорпіона слід триматися подалі, нічого, крім постійних сварок і конфліктів з цих відносин не вийде.

Читайте також: Як час народження впливає на долю і характер людини

Рак. Ракам легко знайти спільну мову з усіма представника астрологічного гороскопа, але ось з ними готові уживатися далеко не всі. Ревнощі і надмірну чуттєвість Рака не витримають Леви і Тельці, а Діва ніколи не зможе зрозуміти, як можна жити без планування і чіткого режиму. Прекрасна сумісність у Рака з іншим Раком і з Терезами, але справжнє щастя вони можуть випробувати з Близнюками, якщо тільки Близнюки будуть розсудливими і не будуть отруювати життя своєї половинки постійними зрадами.

Риби. Дуже погана сумісність у Риб з Левами, у них різні цінності і моральні принципи, тому вони навряд чи зможуть знайти спільну мову. Те ж саме стосується і Близнюків, хоча вони дуже симпатичні і подобаються Рибам, нічого доброго з цих відносин не вийде. Найкраща сумісність з Водолієм, Терезами та Стрільцями - в цих партнерах Риби знайдуть тиху гавань, спокій і розуміння, це саме те, що їм потрібно для щастя.

Стихія Повітря

Терези. Терези дуже спокійний знак Зодіаку, такого ж він шукає і партнера, відносини у вигляді американських гірок - це не для них, тому представники стихії Вогню не зможуть скласти з ними хорошу пару. А ось Скорпіони або Раки чудово порозуміються з Терезами, в таких відносинах їм буде спокійно, але не нудно і буде з ким розділити відповідальність, якої Терези завжди так бояться.

Близнюки. Близнюки дуже складний знак Зодіаку, так як більше всього на світі вони цінують свою свободу, відносини з ними завжди жертва. Серед знаків Зодіаку немає партнера, який би ідеально підійшов їм, але є ті, з ким можна постаратися побудувати непогані відносини - це Рак, Терези, Тельці і Діва, ці знаки хоч якось зможуть зрозуміти Близнюків і змиритися з їх непростим характером. Серед тих, хто не готовий йти на такі жертви: Козеріг, Лев і Скорпіон, з відносин з ними не вийде нічого хорошого.

Водолій. Водолій любить свободу, але партнера жадає контролювати, тому Леви, Раки і Скорпіони не складуть йому гарну пару, так як не зможуть дати бажану волю і свободу у відносинах. А ось Стрілець підходить для Водолія ідеально, вони чимось схожі, тому поважають і рахуються з бажаннями один одного. Ще непогані відносини можуть бути з Рибами і Терезами, але тут також доведеться враховувати інтереси партнера, а не тільки свої власні.

Стихія Землі

Діва. Діви в стосунках дуже вимогливі і примхливі, і незважаючи на те, що спочатку союз двох Дів здається раєм, через деякий час вони будуть один одного ненавидіти. Діва буде щаслива в шлюбі з Левом, вони немов дві половинки складаються в ідеальний пазл і доповнюють один одного. Непоганий союз чекає Дів з Тельцями і Козерогами, а ось з представниками Водної стихії - Рибами і Раками краще не зв'язуватися, вони настільки різні, що не зможуть зрозуміти і прийняти один одного як би не старалися.

Козеріг. Козероги дуже потайливі натури, їм необхідно спочатку все розкласти в голові, а потім вже довіритися серцю, тому емоційні і навіжені Раки, Стрільці і Близнюки їм не пара. А ось Діви, Терези і Риби зможуть не тільки зрозуміти Козерогів, а й подарувати їм спокій і гармонію у відносинах, які вони так шукають. 

Телець. Тельці в стосунках дуже "зручні", тому зможуть побудувати щасливу пару майже з усіма представниками зоряної плеяди. Однак, гармонійніша всього буде пара Телець-Діва, у них однакові погляди на життя і загальні інтереси. Комфортно в стосунках Тельцю буде ще з Овном, Близнюками і Козерогом, а ось Рака і Водолія вони не зможуть терпіти через їх ревнивий характер і постійні причіпки.