Будівля РАЦСу у Вараші вся розмальована фарбами та з понищеними стінами.

Про це мешканці міста написали в соцмережі та опублікували відео.

Користувачка соцмережі обурена. Каже, молодятам навіть немає, де сфотографуватися.

"Описати емоції не хватає слів. А тепер уявіть біля цієї краси молоду красиву пару, гостей з букетами квітів і фотографа, який розгублено шукає ракурс, щоб не попало це ,,убожество" в кадр. Соромно перед приїжджими гостями. Про зіпсований настрій писати зайве", - пише Світлана Чума.

В коментарях люди теж висловлюють невдоволення.

"Глухарня. Стидно туди йти і розписуватись. Давно треба зробити розпис не 85 копійок чи скільки там зараз, а 300-500грн за розпис. Це не багато, але це збільшило б прихід грошей на ремонти, зарплати, фотозони і так далі. А так стидоба."

"Ця будівля всім своїм виглядом показує, що нічого хорошого тут немає."

"І не потрібно співати про нестачу коштів. Пофарбувати фасад, вивести сміття і замовити гарну фотозону не вимагає великих коштів( звичайно, якщо не покласти собі в кишеню відсотків так 300) "

Додають, що всередині будівля не краща.

В свою чергу, жителям Вараша відповів начальник Відділу інформаційної політики та комунікацій Вараської міської ради Володимира Гребьонкін:

"Ремонт цієї частини фасаду уже запланований - будуть робитися і сходи до колишнього КМКП, де планується розміщення пенсійного фонду (як бачите, ліфт уже встановили), і до РАЦСу. Взагалі зараз тривають перемовини з Мін'юстом - це їх парафія - щоб взагалі перенести урочисту частину у більш цікаве за виглядом місце."

Читайте також: Енергетики ремонтують мережі: де сьогодні на Рівненщині не буде світла?