13 квітня у Рівному відкрився сезон атракціонів. Відтепер у парку імені Тараса Шевченка діти можуть кататися та різноманітних гойдалках. Цьогоріч ціни не піднімали. Вони залишилися такими ж як і були. Однак, поки що працюють лише атракціони для дітей. Підліткам та дорослим доведеться почекати. Скільки? - розкаже Інеса Пославська.

 У парку імені Шевченка гамірно та весело. А все тому, що відкрився сезон атракціонів. Син рівнянки Олени один з перших, хто випробовує атракціон "Поїзд".

35 гривень...не більше... Хотілося б трішки дешевше, але я так дивлюся...задорого

Охочих покататися на цьому атракціоні не багато, каже працівник Анатолій.

Ідемо до найближчої каси. Прейскуранту цін на атракціони там не знаходимо. Переконує, ціни залишились минулорічні. Найбільш популярні серед відвідувачів два атракціони: "юнга і дитячі ланцюжки".

Читайте також: дорого і небезпечно: у Рівному в парку відкрили атракціони (ФОТО)

Найдешевший дитячий атракціон "Човники". Він коштує 10 гривень за 5 хвилин розваг. Найдорожчий "Будинок фіксиків" - 60 гривень. Нових атракціонів цього року немає. Попри це, кажуть батьки, їхні діти задоволені атракціонами.

Втім, деякі атракціони все ж таки насторожили відвідувачів.

Наприклад на човнику. Оце спереду, де ніс, то він аж труситься. Ну страшно трохи. Треба тут давно міняти все.

Окрім гойдалок, для дітей влаштували танці та конкурси. Батьки відпочивали, а діти веселилися. Працівники парку кажуть, інші атракціони запрацюють на Великдень, або ж 1 травня. Сподіваються на багато відвідувачів. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber