Набридли сварки і скандали в родині? Хочете бачити всіх домочадців щасливими? Не відчуваєте свою сім'ю згуртованою? Спробуйте провести сімейний ритуал благополуччя і щастя, який принесе світло у ваш дім.

 Цей ритуал досить простий, але він дуже потужний. Провівши його, ви відчуєте, що ваш будинок наповнився любов'ю і взаєморозумінням. Обряд  обов'язково потрібно проводити всією сім'єю.

Підготовка до ритуалу

Для початку виберіть ваш сімейний талісман, який повинен асоціюватися з енергією Дерева і Води. Це може бути декоративний фонтанчик, акваріум, або квітка у вазоні, який потрібно регулярно поливати. Можна купити дерев'яну статуетку, забарвлену в блакитний колір. Або зробити талісман разом з усіма домочадцями, наприклад, намалювати картину озера з деревами.

Визначте східну частину будинку, якщо це гараж, туалет або комора, то можна вибрати східну частину кімнати, де ви найбільше проводите часу разом. Обов'язково перед проведенням ритуалу, східну частину очищають від енергії вогню. Приберіть червоні, помаранчеві, жовті предмети, свічки і металеві предмети.

Проводимо ритуал

Для початку активізуйте енергію Води і Дерева в східній частині житла. Можете поставити дерев'яні статуетки, додати блакитний, коричневий і зелений кольори. Сила дерева допоможе захистити ваш рід від негативної енергії.

Візьміть всі разом ваш сімейний талісман і скажіть: «Талісман, талісман, принеси нам мир в сім'ю, щастя, радість і любов. Захисти від нас біду, прибери заздрісників. Збагати нас достатком і здоров'ям на все життя ». Поставте ваш талісман.

Щоб він працював та оберігав ваше сімейне щастя, потрібно за ним доглядати. Якщо ви вибрали вазон, то регулярно поливайте його і протирайте від пилу листя. Якщо у вас стоїть фонтанчик, то очищайте його воду. Ваш талісман повинен бути доглянутим, тоді він буде допомагати вам у важкі часи.

9 перевірених способів привернути гроші в свій гаманець

Як обирати квіти за характером жінки?