На Гурби - в об'їзд. Декілька десятків жителів Мізоча на третій День Великодня перекривали дорогу, яка веде до урочища Гурби. Усе кажуть, через бездіяльність місцевої влади. Мовляв, останні затягують ремонт дороги до Мізоча. Чи почули людей, - дивіться далі.

Півтора кілометра яма на ямі, Невозможно. Ми всі люди.

Пан Анатолій один із тих, хто долучився до акції протесту. Каже: люди обурені тим, що дорогу до урочища Гурби відремонтували, а до Мізоча ні. Акцію влаштували на третій день Великодня, адже саме цією дорогою щороку до Гурб зїжджаються тисячі українців, в тому числі і представники влади, депутати щоб вшанувати полеглих у бою повстанців.

Влада хай тоже подивиться, що вони тільки на Гурби роблять дорогу, що в Мізочі відсталий народ? У нас підприємств нема, а магазинів скільки. Ми товарів довезти не можемо. Швидка їхати не може, їде по кругу, бо тут іде і колеса їй віділтають. То де таке може бути

Люди кажуть: вже зверталися у відповідні служби. Натомість ті "годували" лише обіцянками.

Голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук пояснює, дорогу ремонтують, але можливо не так швидко як цього хочуть люди. І вже після свят ремонт дороги до Мізоча продовжать.

Доробили до Кунина, повернули на Гурби, зробили ремонт до Гурб, навіть розмітку, хотя там в планах ремонту дороги грошей не було виділено. Гроші просто перекинули з одного місця на інше. Зверталися до голови адміністрації Здолбунівської, він нас кормив, що робиться в усиленому режимі. Той тиждень він казав, що вся техніка і люди кинуті на ремонт дороги до Мізоча. Насправді робилося лише в четвер з школи Кунинської - кусочок асфальту зробили і оце тиждень їхньої роботи.

Протестувальники наголошують: акція не політична. Лише хочуть, щоб влада їх почула, а дорогу до Мізоча нарешті відремонтували. 

Читайте також: на Здолбунівщині невдоволені селяни перекрили дорогу (ФОТО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber