Подвійна радість. У сім'ї Скаржанців за чотири роки народилося шість діток, серед них дві пари близнюків. Молода родина мріяла про них ще з одруження.

Маргаритка а де мама?

Крадькома і тихенько Маргарита відкриває двері, щоб ненароком не злякати немовлят. Шестимісячні близнюки, як раз прокинулися.

У сім'ї Скаржанців шестеро діток. Дві донечки та четверо хлопчиків. Найстарша чотирирічна Маргаритка. Батько Віталій розповідає, сам як і дружина, народився у багатодітній родині, тому і свій будинок також уявляв наповненим сімейним затишком та дитячим сміхом. А десь в душі мріяв про народження близнят.

Я дуже давно навіть із дитинства мріяв про близнюків. В нас навіть на весіллі дружкували два близнюки хлопці......Народився першим в нас Філіпчик. Він старший за Марка на три хвилини. Він дивиться, щоб Марк десь ненашкоднічав

Далі Бог ощасливив сімейство донечкою Алісою.

В першу чергу це радість.....кращого немає ніж доглядати своїх діток. В нас немає такого, що це моє це твоє, ми все робимо разом.

А шість місяців назад Валентина та Віталій стали батьками ще двох хлопчиків. Відтак мрія татуся сімейства про близнюків збулася в рази.

Я навіть аналізував за п'ять років, чи були такі ночі, щоб я ліг з вечора і поспав, звичайно прокидаюся. Але ні за що не жалію. Ми щасливі за свою долю.

Безмежне щастя та неабияка радість, - ось так описують батьківство родина Скаржанців. Вони кажуть, що кожна молода сім'я має підходити до цього важливого питання з великою відповідальністю. 

Читайте ще: в Острозі через лікаря дитина народилась мертвою?

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber