Речі, які ми вибираємо для щоденного користування говорять про наш характер, настрій і ставлення до світу. Взуття ми вибираємо не тільки для краси, але ще оцінюємо зручність. Що може пара взуття розповісти про людину?

 Американські психологи провели експеримент зі студентами. Вони давали фото взуття людини і просили розповісти про нього все, що приходить на розум про характер власника. Яке ж було здивування, коли відповіді студентів і реальні розповіді власників взуття збігалися.

ЖІНОЧЕ ВЗУТТЯ

Кросівки і кеди в гардеробі жінки кажуть, що вона дуже любить комфорт. Такі дівчата безкомпромісні і легко домагаються своїх цілей.

Танкетка або платформа говорить про прямолінійність своєї власниці. Вони люблять командувати і обожнюють бути в центрі уваги.

Класичні туфлі човники вказують на консервативні погляди своєї власниці. Такі дівчата дуже суворі до себе і оточуючих.

Високі каблуки в буквальному сенсі підносять жінку над іншими. Вони впевнені в собі і примхливі.

Невисокий каблук до 5 см розповість про невпевненість своєї власниці. Такі пані не люблять критику на свою адресу, зате самі не проти перемити кістки іншим.

Ботфорти свідчать про завищену самооцінку жінки. Вона не боїться показати всю себе і обожнюють справляти враження.

Високі чоботи носять жінки в міру самовпевнені в собі. Вони знають як вийти зі складної ситуації, прикладаючи мінімум зусиль.

Чоботи люблять жінки з оптимістичною життєвою позицією і веселою вдачею. Вони обожнюють сюрпризи і подорожі.

ЧОЛОВІЧЕ ВЗУТТЯ

Кросівки носять не тільки спортсмени. Спортивне взуття в гардеробі говорить про те, що перед вами розкутий чоловік. На жаль, вони бувають інфантильні і злегка легковажні.

Класичне взуття говорить, що перед вами стоїть працьовитий чоловік. Він - улюбленець жінок, вміє заробити гроші і цінує в людях чесність.

Модне взуття в гардеробі чоловіка говорить про високий смак власника. Така людина злегка педантичний, але при цьому оптимістично налаштований до життя.

Весняне перезавантаження: 7 речей, від яких треба позбутися до весни

Чому чоловіки і жінки відчувають щастя по-різному